Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

I det fri

29.08.11

Friluftsliv har alltid vært viktig for meg. Det er et rom atskilt fra livet jeg lever ellers. Gjennom mange år har jeg her på bekkelund.net delt tanker og erfaringer om blant annet teknologi og friluftsliv.

Imidlertid er det utfordrende å skrive når artiklene spenner om så vidt forskjellige temaer. Noen leser meg på grunn av teknologiartiklene, andre på grunn av artiklene om friluftsliv.

Derfor lanserer samboeren og jeg nettstedet I det fri, en blogg dedikert utelukkende til friluftsliv.

Dedikerte nettsteder gir rom for artikler som går mer i dybden. Det gir også rom for mer formalitet og profesjonalisering av teknologiartiklene på bekkelund.net, ettersom teknologi er jobben min. Samtidig vil det bli mer rom for personlige artikler på I det fri, ettersom det er her du treffer meg privat, akkurat som på matbloggen Den late ku.

Du kan abonnere på artikler fra I det fri med RSS eller e-post.

Sees vi I det fri?

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler