Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Pixmania

16.09.11

Pixmania

Det er sjelden jeg kritiserer nettbutikker eksplisitt, men Pixmanias praksis fortjener særskilt omtale.

Forrige produkt jeg kjøpte av Pixmania var åpnet av nettbutikken. De hadde byttet ut en originalkomponent i produktet med en uoriginal komponent. Det gjør noe med produsentens garanti.

Etter omlag tre måneder (!) med «dialog» med deres kundesenter, kom vi til enighet. Gjennom disse tre månedene kommuniserte vi skriftlig. Allikevel måtte jeg gjenta problemstillingen omtrent hver gang jeg tok kontakt og ingenting skjedde uten at jeg purret en gang eller to.

Til tross for at vi kom til enighet, fortjener ikke slik forretningspraksis livets rett. Jeg har skrevet til Pixmania og forklart hva jeg synes om deres håndtering av saken. Pixmania har, ikke overraskende, ikke besvart min oppsummering. Jeg har informert Forbrukerombudet og produsenten.

Og skulle du være fristet til å handle fra Pixmania, kan denne erfaringen kanskje være verdifull før du handler. Hvem vet hva annet de gjør endringer på.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler