Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Pixmania

16.09.11

Pixmania

Det er sjelden jeg kritiserer nettbutikker eksplisitt, men Pixmanias praksis fortjener særskilt omtale.

Forrige produkt jeg kjøpte av Pixmania var åpnet av nettbutikken. De hadde byttet ut en originalkomponent i produktet med en uoriginal komponent. Det gjør noe med produsentens garanti.

Etter omlag tre måneder (!) med «dialog» med deres kundesenter, kom vi til enighet. Gjennom disse tre månedene kommuniserte vi skriftlig. Allikevel måtte jeg gjenta problemstillingen omtrent hver gang jeg tok kontakt og ingenting skjedde uten at jeg purret en gang eller to.

Til tross for at vi kom til enighet, fortjener ikke slik forretningspraksis livets rett. Jeg har skrevet til Pixmania og forklart hva jeg synes om deres håndtering av saken. Pixmania har, ikke overraskende, ikke besvart min oppsummering. Jeg har informert Forbrukerombudet og produsenten.

Og skulle du være fristet til å handle fra Pixmania, kan denne erfaringen kanskje være verdifull før du handler. Hvem vet hva annet de gjør endringer på.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt