Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Pølser, politikk og penger

08.11.11

I velferdsstaten Norge liker vi å tro at politikk ikke bare handler om penger. Det handler om omsorg. Det handler om velferd. Det handler om løsninger. Det handler om mennesker.

Men uansett hva vi pakker utenpå, er politikk alltid et spørsmål om penger.

I disse dager ser vi hvordan Italia og spesielt Hellas tydeliggjør sammenhengen mellom politikk og penger. Når man skreller vekk alt annet, står Italia og Hellas nå nakne igjen i et spørsmål som dreier seg om lite annet enn penger.

Politikk trenger ikke først og fremst å dreie seg om penger, men vi må aldri glemme at et spørsmål om politikk alltid er et spørsmål også om penger. Alt annet er uansvarlig, og vi ser hvordan økonomisk uansvarlighet nå straffer Hellas og Italia.

Politikk

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler