Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Windows XP

06.02.12

Windows XP er operativsystemet som nekter å dø. Tvert imot, det elleve år gamle operativsystemet får ifølge ITavisen flere brukere. Hva er det som får både bedrifter og privatpersoner til å fortsette å bruke et operativsystem som knapt supporteres?

Slik jeg ser det, er svaret enkelt.

Windows XP var på mange måter et godt operativsystem. Samtidig hadde det en del svakheter. Problemet er at svakhetene har fulgt med i senere versjoner av operativsystemet, og de har sågar blitt flere. Alle husker fadesen Vista, og selv om Windows 7 er en forbedring, er det allikevel ikke nevneverdig forskjellig fra XP.

Den store flukten fra XP ser vi først når Windows gjennomgår en revolusjon heller enn en evolusjon. Litt som da Apple forkastet Mac OS 9 og bygget Mac OS X fra bunnen.

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler