Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fremdrift

10.04.12

Båter trenger fremdrift for å overleve. Fremdrift for ikke å drive rundt i dårlig vær. Fremdrift for å komme seg til neste havn for å losse og laste. Fremdrift for å komme seg til neste havn for å bunkre forsyninger som mat og vann. Mangler man fremdrift ligger man stille i vannet — ingenting skjer, på sikt vil alt dø ut.

Også bedrifter trenger fremdrift for å overleve. Fremdrift for å lage nye produkter og tjenester. Fremdrift for å innovere. Hvis fremdriften stopper opp, ligger også bedriften stille i vannet — ingenting skjer, kundene forsvinner og bedriften vil dø ut.

Fremdrift handler om fokus. Feil fokus handler om fokus på hvordan man opprettholder egne markedsandeler og de-facto-monopoler. Riktig fokus handler om kundens behov og ønsker og gode produkter og tjenester.

Klarer du å se noen store, kjente bedrifter som ligger stille i vannet?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler