Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ny jobb

07.06.12

Når sommerferien er over blir jeg digital postmann. Nå ønsker jeg dine innspill i jobben med å digitalisere postvesenet!

Digipost

Jeg har takket ja til stillingen som Direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten, for avdelingen som utvikler Digipost. Dette passer perfekt av flere årsaker. Digipost-avdelingen en utradisjonell avdeling i en tradisjonell bedrift, ikke helt ulikt NRKbeta i NRK. Posten vet at mengden fysisk post som sendes har gått ned, og mengden elektronisk post går opp. Skal man sikre sin eksistens og samtidig oppfylle Postens samfunnsoppdrag må man utvikle seg.

Digipost preges av dyktige, unge mennesker som digger dingser og alt som er digitalt, herunder også digitale strategier og forretningsmodeller. Å lede smarte mennesker er en krevende jobb, men jeg gleder meg til oppgavene som venter. Sammen skal vi bygge fremtidens kommunikasjonsløsninger.

Digital post er et område som på ingen måte er ferdigutviklet. Derfor vil jeg gjerne høre dine meninger om tjenesten Digipost. Kommentarfeltet er åpent!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler