Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Når metoden blir målet

13.05.13

Det finnes en lang rekke metoder for å administrere vår hverdag, enten det er prosjektmetodikker eller personlige metoder for å organisere hverdagen. Gjør metodene oss egentlig mer effektive?

Det er lett å nevne kjente metodikker som har fått stor utbredelse, enten de heter Scrum eller GTD eller hva som helst. Disse metodene legger frem en måte å arbeide på, som skal gi et tilsiktet resultat.

Å følge en metode er ikke et mål i seg selv. En metode er et verktøy for å nå andre mål. Det er ikke så viktig om man følger metoden, så lenge det gir ønsket resultat.

Om man følger Scrum eller GTD eller hva som helst er underordnet. Finn en metode som fungerer for deg eller din organisasjon, gyv løs på arbeidet og tilpass metoden fortløpende. Da vil du se at det ikke bare gir resultater, det går også fort fremover.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt