Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Livet i ny bolig

03.08.13

Det er snaut to måneder siden vi annonserte flytting, og ønsket hjelp til markedsføring av leiligheten på Sandaker. Stor takk til deg, dersom du var blant dem som delte annonsen.

Det er nå en drøy uke siden vi flyttet fra Sandaker til Voksenkollen. Fra 160 meter over havet, til 466. Fra umiddelbar nærhet til alle byens fasciliteter, til ikke fullt så umiddelbar nærhet. Til gjengjeld er vår nye tomtegrense også Marka-grense. Her starter de rød- og blåmerkede stiene 250 meter fra døra. Naturens eget treningssenter, gratis og åpent 24/7, året rundt.

Tryvannstårnet

Akkurat nå består livet av pappesker. 75 stykker, for å være nøyaktig. I 75 esker, eller ca. 25 m3, fikk alle livets eiendeler plass. Skjønt, vi solgte alle møbler på Finn før vi flyttet, så nå lever vi et minimalistisk liv mens vi venter på de nye møblene vi har bestilt.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler