Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Surface

13.08.13

Microsofts nettbrett Surface RT er en flopp, skal man tro mediene rett. Når salget går dårlig lurer man på hvorfor. Er produktet usexy? Har det dårlig ytelse? Mangler det apps folk bruker?

Selv tror jeg salget flopper fordi folk rett og slett ikke har lyst på produktet. Det er en enkel, men allikevel plausibel forklaring. Historien har vist oss gjentatte eksempler på at gode produkter flopper av helt irrasjonelle årsaker.

Å være attraktiv er vesentlig for å lykkes. Ikke bare for et produkt, men for en hel merkevare. Og når merkevaren Microsoft i stor grad er basert på Windows og Office prakket på trøtte kontorister, er det vanskelig å være attraktiv på et subjektivt, personlig plan.

Duppeditter

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler