Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gi meg en metodikk!

28.11.13

Vi mennesker har mye rart for oss. Metodikker for prosjektgjennomføring, metodikker for bedre organisering av daglige oppgaver, metodikker for meditasjon, metodikker for testing, metodikker for strategiarbeid og metodikker for hva vet jeg.

Metodikker har sine fordeler, men problemet med å følge en metodikk er at hjernen ofte går i dvale, i den tro at så lenge man har en metodikk, så er alt bra. I verste fall overser man nye muligheter, fordi man er så opphengt i å følge en metodikk fremfor å gripe anledningen.

Metodikker kan fungere bra som en start, men straks du er i gang bør du på ingen måte føle deg forpliktet til å følge metodikken. Bruk det beste metodikken har å by på, forkast resten og repeter.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler