Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Posten søker senior forretningsutvikler til Digipost

17.02.14

Digipost i Posten har et av de beste utviklingsmiljøene i landet. Tempoet er høyt, ideene er mange og veien fra idé til ferdig tjeneste er ofte kort. Til vår avdeling for produkt- og forretningsutvikling søker vi nå en senior forretningsutvikler.

Hvis du ikke er på utkikk etter en jobb, kan dette være jobben for deg.

Hvordan finner du ut om en idé er god eller dårlig? Hvordan tar du den fra idé til ferdig tjeneste? Hvordan skal forretningsmodellen se ut? Hvordan prioriterer du ideen opp mot andre ideer? Det du vil levere vil få direkte påvirkning på tjenestene vi lanserer og tas i bruk av 300 000 privatpersoner og 500 bedriftskunder.

Interessert? Les mer om stillingen…

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt