Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Endringer

11.06.14

Du har sikkert sett det du også: Med presentasjoner fulle av kulepunkter står foredragsholderen med ryggen til publikum og leser høyt. Ofte lurer jeg på hva han forsøker å oppnå. Hva vil han at jeg skal gjøre etter at jeg har gått ut døra?

Det er én vesentlig årsak til at du skal holde et foredrag: Du vil endre verden!

Jeg går på ditt foredrag fordi jeg vil la meg engasjere av deg som person. Jeg vil la meg rive med og bygge relasjoner og ta med meg ditt engasjement hjem. Hvis alt du gjør er å lese høyt fra kulepunkter i en presentasjon, kan jeg heller lese bloggen eller boken din.

Du har ett mål som foredragsholder: idet jeg går ut døra skal det være krystallklart for meg at jeg må gjøre en endring. Hvilken endring er opp til deg. Nå har du sjansen. Grip den!

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler