Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sekk

08.05.17

Den ultimate sekken eller vesken er den hellige gral for alle som drar rundt på datamaskiner og tilhørende utstyr. Jeg har hatt mange forskjellige opp igjennom tidene. Stort sett har jeg hatt vesker, men for tiden leverer og henter jeg i barnehage, da var det passende med en sekk.

Preferansene er helt klart forskjellige, og de endrer seg over tid. For meg var følgende viktig da jeg gikk på jakt etter en ny sekk:

 • Vanntett-ish, altså tåle regn
 • Ikke for stor
 • Mulig å gjemme vekk skulderstroppene og bruke den som veske
 • Ymse rom med glidelås for gjenstander, ledninger, overganger, visittkort, med mer
 • Skjulte rom som gjør det vanskelig å naske for eksempel lommebok
 • God polstring av innholdet
 • Pent design

Man skulle tro at kombinasjonen av kravene ville resultere i en relativt dyr sekk. Dengang ei. Hos AliExpress fant jeg en sekk av merket Gearmax til $ 32 USD, eller omtrent 275,- kroner i dagens kurs. Og det inkludert frakt.

Jeg har nå brukt sekken i omtrent fire måneder og har så langt ingen innvendinger.

Kineserne har innsett at de i stedet for å produsere varer for så å la andre selge dem, kan de like gjerne selge dem selv. Det er en erkjennelse vestlige produsenter bør ta inn over seg, men det får bli en annen diskusjon

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • How To Beat Decision Fatigue With Better Brain Habits

  Coined by Roy F. Baumeister, social psychologist and author of Willpower: Rediscovering the Greatest Human Strength, decision fatigue occurs after a long session of decision-making which results in low self-control and willpower.

 • Seth's Blog: Quick or smart?

  Every time you pick up your quickphone, you stop inventing and begin transacting instead.

 • Hvorfor er utenlandskabler så viktig?

  I forbindelse med at Stortinget skal stemme over tilknytning til EUs energibyrå har det oppstått flere kampanjer mot dette. Jeg mener at utenlandskablene er meget viktig for å gjennomføre et grønt skifte i Europa, og selv om jeg ikke har noen mening om tilknytningen til EUs energibyrå, så vil jeg imøtegå kritikken av utenlandskablene.

 • The big secret of small improvements – Hacker Noon

  We have a backlog full of ideas, stories and tasks to last a life time. Every day we see opportunities for small improvements that can be done, but aren’t significant enough to rise above the main feature roadmap and get prioritized. What can we do?

 • Do You Really Know Who’s Tracking Your Every Move? – Hacker Noon

  With GPS data increasingly falling into the wrong hands, cyber-criminals can easily use GPS to build a larger picture of their victims and prepare phishing attacks.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt