Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En liten teknikalitet…

18.09.17

For et snaut år siden startet jeg en artikkelserie her på bloggen kalt «Endelig helg». Tilbakemeldingene har vært utelukkende gode og artiklene jeg deler har blitt godt lest.

Jeg kommer til å fortsette å dele gode artikler, men jeg gjør en liten endring i hvordan de publiseres. All den tid jeg ikke er like flittig til å skrive selv, ser jeg at «Endelig helg» tar opp en stor del av plassen her på bloggen. Jeg flytter derfor artiklene litt ut av syne, slik at de ikke tar alt fokus. Artiklene flytter jeg ned på siden, under overskriften «Lest av Martin».

For deg som fast leser betyr det følgende:

  • Nyhetsbrev via e-post: len deg tilbake og slapp av. Du trenger ikke foreta deg noe. «Endelig helg» dukker opp som ukentlig e-post i innboksen din, hver fredag morgen.
  • RSS: «Endelig helg» vil ikke lenger dukke opp i RSS-kanalen din. Derfor må du legge til «Endelig helg» sin dedikerte RSS-kanal i din RSS-leser.
  • Web: Du som surfer innom vil finne «Endelig helg» nederst på bekkelund.net, kamuflert under overskriften «Lest av Martin». Den fulle listen er også tilgjengelig.

Jeg håper du har utbytte av artiklene. Kom gjerne med tilbakemelding dersom du har noe på hjertet, eller send meg en e-post.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Endelig helg

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler