Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

365

01.01.19

Jeg har for lengst innsett at god form ikke kommer av seg selv. I det vi går inn i det nye året har jeg en ambisjon om å komme meg ut på tur. Hver dag, hele dette året. Løpetur, skitur, sykkeltur, fottur, trilletur. Forhåpentligvis blir det en vane som skal følge meg også i kommende år.

Jeg tenker ikke selv å definere dag til dag hva som en tur. Det skal teknologien hjelpe meg med. Jeg har, som tidligere omtalt, en Apple Watch som har mål for aktivitet og trening. De skal nås. Alle sammen. Hver dag, hele året.

Som starthjelp går jeg nå ut i pappapermisjon, og erfaringen fra forrige gang er at vi var mye ute. Med Marka som nærmeste nabo bør det være enkelt å gjennomføre også denne gangen.

Så får vi se om et år hvordan det har gått. Om formen har blitt noe bedre.

På farten

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler