Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Endringer

10.09.19

Denne ideen du har fått presentert. Er du skeptisk fordi det objektivt sett er en dårlig idé? Eller er du skeptisk fordi det ikke er din egen? Fordi den krever endringer av deg?

Vi mennesker er flinke til å snakke om hvor bra det er med endringer, men når konsekvensene berører oss selv er vi flinke til å avvise endringene som nye ideer fører med seg.

Skal du gjennomføre endringer, og ikke bare snakke om dem, kan du starte med å anerkjenne at du selv ikke kommer opp med de beste ideene. Ha et system som lar deg evaluere ideer som i så liten grad som mulig er påvirket av ditt eget bias.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Disrupt or die

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler