Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Rutiner

26.09.19

Jeg elsker rutiner! Ikke alltid og ikke til alle formål, men til helt spesifikke oppgaver elsker jeg rutiner. Det snakkes ofte om rutiner som noe negativt, men det trenger det ikke være.

Oppgaver jeg gjør igjen og igjen og igjen bruker jeg ofte mer hjernekapasitet på enn nødvendig. Stå opp om morgenen. Få barna i barnehagen. Hente barna fra barnehagen. Alt dette er oppgaver jeg gjør hver dag. Stå opp, gjør morgenrutinen, dra på jobb. Hver dag. Ikke en tanke brukt.

Jeg prøver å ha et bevisst forhold til hva jeg ønsker å bruke hjernekapasitet på. Rutiner hjelper meg til å redusere stress, frigjøre tid og bruke mindre hjernekapasitet. Vi må slutte å snakke om rutiner som noe negativt.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler