Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Podcasten Fimbul

12.05.21

Å ha «vært ute en vinternatt før» er et uttrykk for erfaring, innsikt og kunnskap. I følge den norrøne mytologien er fimbulvinteren den harde, tre år lange vinteren forut for ragnarok, verdens undergang.

I dag lanserer jeg min nye podcast Fimbul, en podcast om teknologiledelse og hvordan teknologien endrer samfunnet og utfordringene teknologiskiftene fører med seg for samfunnet, mennesker og bedrifter.

Det er ingen lang og omfattende podcast. Ingen gjester. Ingen intervjuer. Kun meg og mikrofonen i 5-10-15 minutter, hvor jeg snakker om alternative måter å forholde seg til og eksperimentere med teknologi, og hvordan man blir bedre rustet for vinternatten.

Jeg håper du liker den, følger den og deler den med folk du kjenner. Alt du trenger for å komme i gang finner du på fimbul.tech.

Jeg har gjort klar en del episoder så du har litt å lytte til som en start. Etter at du har lyttet vil jeg gjerne ha din tilbakemelding. Send meg en e-post til martin@bekkelund.net og si hva du synes.

Lytt nå

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Disrupt or die Teknologiledelse

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler