Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Martins podcast-favoritter

23.09.21

Jeg hører ikke på mange forskjellige podcaster. Men dem jeg hører på er jeg til gjengjeld glad i. Her er min liste over hva jeg hører på, enten alle eller enkelte episoder.

Det finnes en skog av podcaster for dem som vil ha kunnskap og innsikt på øret fremfor i skriftlig form. Selv lytter jeg typisk på podcaster når jeg sitter på T-banen, selv om det i disse tider ikke blir så mye kollektivtransport. Jeg har en lang rekke podcaster i biblioteket. For de fleste lytter jeg til utvalgte episoder, mens for de beste lytter jeg til alle. Her får du et håndplukket utvalg podcaster som jeg synes gir verdi.

1. Akimbo fra Seth Godin

Akimbo

Seth Godin lager podcasten Akimbo. En motiverende podcast om kulturen og hvordan vi endrer den. Den desidert beste podcasten jeg lytter til.

2. Shifter

Shifter

Shifter er en nettavis med fokus på oppstartsbedrifter innen teknologi. De lager sin egen podcast som har mange bra gjester. Programlederne er til tider vel så ivrige i sine egne meninger om temaet gjestene skal snakke om, men ser man vekk fra det er Shifter vel verdt å lytte til. Jeg lærer mye.

3. Pengerådet fra Dine Penger

Pengerådet

God personlig økonomi er nøkkelen til en god natts søvn. Pengerådet fra Dine penger gir deg de beste rådene for din økonomi og har også dagsaktuelle tema.

4. Ideacast fra Harvard Business Review

HBR IdeaCast

HBR IdeaCast fra Harvard Business Review er en podcast om teknologiledelse. Jeg er litt selektiv med hvilke episoder jeg lytter til, men av og til har de veldig bra gjester.

5. Utestemmer fra DNT

DNT Utestemmer

Utestemmer fra DNT er en fin podcast som er ekstra relevant i en tid hvor flere mennesker enn før bruker naturen som rekreasjonsområde.

6. Ståle Utlagsnes og Jan Olsen fra NRK

Ståle Utslagsnes Jan Olsen

Ikke alt må være læring og fag. Det må være moro også. Mine favoritter er Ståle Utslagsnes og Jan Olsen fra Lønsj

7. Fimbul

Fimbul

Skamløs egenpromotering av min egen podcast Fimbul om teknologi og teknologiledelse. Jeg håper du abonnerer og deler med dine venner.

Har du noen tips? Send dem til meg!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Film • Musikk • Bok

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler