Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Si hei til Nivlheim

05.06.23

Etter 24 år som arbeidstaker er det på tide å ta steget ut av komfortsonen. Jeg starter mitt eget firma, Nivlheim AS!

Og jeg trenger din hjelp!

Mange bedrifter synes det er krevende å identifisere og utnytte sitt digitaliserings- og teknologipotensial. Nivlheim tilbyr hjelp til å etablere en digitaliseringsstrategi og til å omsette den i praksis, slik at bedriften er bedre rustet i møtet med nye konkurrenter og endrede markedskrav, og kan effektivisere egen drift.

Jeg trenger at du henter meg inn til å hjelpe din arbeidsgiver med de utfordringene du vet at dere har hos dere! Jeg har listet opp alt jeg kan bistå med.

Du kan også få praktisk kunnskap om teknologiledelse gratis og uforpliktende rett i innboksen ved å abonnere på nyhetsbrevet.

Men tenker du nå at dere ikke har noen utfordringer? Eller at det jeg tilbyr ikke er helt relevant? Send meg gjerne også tre linjer om hvorfor det ikke er aktuelt å hente meg inn. Jeg vil vite hvorfor.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Disrupt or die Teknologiledelse

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler