Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hold deg oppdatert

Det er flere måter å holde deg oppdatert på når det publiseres nye artikler på bekkelund.net. Du kan benytte sosiale medier, e-post eller RSS, avhengig av hva som passer deg best.

Sosiale medier

Du kan følge Martin på Twitter og Facebook, hvor han som regel publiserer utdrag fra det som skrives med lenke til hele artikkelen.

E-post

Tast inn din e-postadresse og du vil motta nye artikler på e-post.

Tjenesten som benyttes for formålet heter FeedBurner fra Google, og du kan når som helst avslutte abonnementet. Din e-postadresse forblir kun hos meg, og formidles aldri videre til tredjepart. Les gjerne også personvernpolitikken for bekkelund.net og personvernpolitikken til FeedBurner.

RSS

Med RSS kan du abonnere på nye artikler jeg skriver og hvilke kommentarer som publiseres på bekkelund.net. Er du usikker på hva RSS er kan du lese en artikkel jeg har skrevet om temaet.

Du kan abonnere på følgende RSS-kanaler:

Dersom du heller ønsker å abonnere på kommentarer fra enkeltartikler, inneholder hver artikkel en egen RSS-kanal som du kan benytte. Alternativt får du på hver artikkel også mulighet til å abonnere på nye kommentarer via e-post.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt