Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Jeg har blitt hacket!

03.10.04

Utrolig, men sant: Mitt CMS (CuteNews) har blitt hacket…

Som alltid nerder jeg litt rundt på nettet før jeg skal legge meg. Vanligvis foregår dette i senga med PDA-en. Sjokket var derfor stort da jeg surfet innom min egen blogg for å sjekke kommentarer for dagen, da jeg fant denne:

bekkelund.net hacket

Jeg benytter CuteNews i versjon 1.3.1, mens siste er 1.3.6. Hvorvidt dette er et problem også i siste versjon er usikkert, men jeg kommer uansett til å informere produsenten.

Noen sa en gang “Tøffe gutter tar ikke backup, men gråter oftere”. Mulig jeg ikke er tøff, men backup er i hvert fall på plass og alt er gjenopprettet til opprinnelig tilstand. Håper at apekatten ikke våger seg tilbake før feilen er fikset.

I mellomtiden får jeg kose meg med å spore vedkommende. Det lå plenty av filer jeg kan kose meg med, som både inneholder spor og adresser.

Martin :-O

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler