Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gmail med POP3

11.11.04

Endelig en webmailtilbyder som lar en laste ned meldingene…

Google var innovative med sin tjeneste Gmail, hvor man får en gigabyte lagringskapasitet til e-post på web.

Google har nå annonsert at de vil tilby brukerne å laste ned meldingene med POP3, slik at man ikke må lese de i en nettleser, men kan laste de ned til maskinen og f.eks. lese de når man ikke er tilkoblet. Denne tjenesten får man også hos andre, men da må man som regel betale for det.

Ellers ligger det andre godbiter i løypa hos Gmail, f.eks. Gmail Notifier som lar en få beskjed om nye meldinger uten å måtte åpne en nettleser.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt