Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

iPod

25.04.05

(C) Copyright 2004 Apple Computer www.apple.com/ipodDet er ingen hemmelighet at jeg har slitt med å få liv i iPod-en med den nye PC-en. Det er heller ingen hemmelighet at det var mer enn vrient tidligere også, ettersom jeg har en 1. generasjons iPod som tidligere kun støttet Mac.

Løsningen kom imidlertid av seg selv med den nye programvareoppdateringen for iPod, versjon 1.5. Etter å ha installert «iPod Updater 2005-03-23» og iTunes versjon 4.7 falt brikkene endelig på plass av seg selv. I motsetning til tidligere versjoner klarte denne oppgraderingsversjonen å finne iPod-en automagisk og jeg fikk kjørt en fullstendig gjenoppbygging av iPod-en, hvorpå iTunes endelig fant iPod-en og synkronisering av musikk endelig fungerte igjen.

Har du ikke MP3-spiller kan jeg varmt anbefale en iPod. Dyrere, javel, men frekt design og glimrende brukergrensesnitt er argumenter alle kjøper.

Enda et argument for å pendle med tog! :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt