Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nydelig NEC

26.10.05

NEC LCD2070NXJeg har lenge siklet på en stor, fin LCD-skjerm, med høy oppløsning og godt bilde. I dag kunne jeg meget tilfreds hente min nye NEC LCD2070NX. Behovet har imidlertid vært å få skjermen opp fra skrivebordet, da jeg i lengre tid kun har benyttet skjermen på den bærbare PC-en. Ettersom jeg er såpass høy, har jeg hatt en tendens til å falle litt forover og sammen, med vond nakke som resultat.

Med regulerbar fot får jeg nå hevet skjermen så mye at jeg slipper å se duknakket ned. I tillegg får jeg muligheten for å kjøre utvidet skrivebord, slik at jeg kan benytte begge skjermene ved siden av hverandre, takket være IBMs smarte presentasjonsstyrer. Den bærbare kjører en oppløsning på 1400 x 1050 (SXGA+), mens den frittstående skjermen kjøres i 1600 x 1200 (UXGA).

Skjermen har også 4 stykk USB 2.0-porter, hvor jeg nå kan plugge inn den USB-baserte kaffekoppvarmeren.

Nå må jeg bare lære meg å fråtse i all plassen. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt