Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fikset trackback-feil i WordPress 2.0

30.01.06

Etter oppgradering til WordPress 2.0 har jeg irritert meg over trackback-bug-en som har forhindret meg i å sende trackback (tilbaketråkk på norsk) til andre sider.

Etter litt forsking med Kyrre over IM, fant Kyrre en artikkel som beskriver hvordan en enkel oppdatering i databasen fikser problemet. Du gjør som følger:

  1. Logg inn i på databasetjeneren din (for eksempel med phpMyAdmin) og velg databasen hvor WordPress lagrer data.
  2. Velg «SQL» for å kjøre SQL-statements mot databasen.
  3. Kjør følgende SQL: update wp-posts set to_ping = ''.

Det kan være du må bytte ut «wp-» med noe annet, dersom du har egendefinert prefiks for WordPress-tabellene i databasen. For sikkerhets skyld bør du ta backup av databasen før du starter. Jeg tar intet ansvar for noe som måtte gå galt som følger av informasjon du finner i denne artikkelen.

Lykke til! :-)

Oppdatering: WordPress inneholder flere feil som kan påvirke trackback. Kyrre har sendt meg en liten kodebit jeg skal teste neste gang jeg skriver en post. Oppdaterer da denne posten med resultatet.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt