Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

God jul og et godt nytt år!

22.12.06

Julekuler - Bilde © Illums Bolighus

Det er bittelille julaften, og jeg har ferie. To og en halv uke skal brukes opp, før jeg starter opp mandag 8. januar. I motsetning til i fjor, har det vært rolig de siste dagene før ferien. Det passer bra, slik at jeg slipper å bli syk, slik som i fjor. Da klappet kroppen sammen etter en alt for hektisk høst, men det gikk bra. I år har jeg også kjøpt inn alle julegavene, unntatt en. Den skal handles nå.

Jeg vil nok en gang benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år! :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt