Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Webdagene 2007

18.09.07

Webdagene 2007

For andre året på rad arrangerer NetLife Research og .IXD Webdagene. Jeg stiller og ser frem til to dager med faglig forlystelse. Ettersom jeg arbeider med eZ Publish hver dag synes jeg det er hyggelig å se at de har valgt eZ Publish som publiseringsløsning for Webdagene, en publiseringsløsning .IXD bruker i mange leveranser.

Ellers kan påmeldte bestille gratis T-skjorter med egendefinert tekst i tillegg til en forhåndsdefinert. Jeg har selvfølgelig benyttet anledningen til skamløs egenpromotering:

T-skjorte for Webdagene 2007

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt