Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ja, det går tregt. Ja, jeg vet hvorfor.

01.10.07

Trofaste lesere har sannsynligvis merket seg at hastigheten på bekkelund.net ikke har vært optimal det inneværende året. Lang responstid og til tider tidsavbrudd har preget helhetsopplevelsen på nettstedet. Ved hjelp av den svært gode brukerstøtten som NordkappNett alltid yter, har jeg nå funnet ut hvorfor. Eventuelle utålmodige sjeler bes bevare fatningen, da løsningen ikke kan gjennomføres i en håndvending. Det vil imidlertid komme en løsning i løpet av høsten.

Jeg vil benytte anledningen til å takke tålmodige lesere og spesielt til rette en takk til Espen Andersson og gutta hos NordkappNett for ypperlig service!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler