Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ja, det går tregt. Ja, jeg vet hvorfor.

01.10.07

Trofaste lesere har sannsynligvis merket seg at hastigheten på bekkelund.net ikke har vært optimal det inneværende året. Lang responstid og til tider tidsavbrudd har preget helhetsopplevelsen på nettstedet. Ved hjelp av den svært gode brukerstøtten som NordkappNett alltid yter, har jeg nå funnet ut hvorfor. Eventuelle utålmodige sjeler bes bevare fatningen, da løsningen ikke kan gjennomføres i en håndvending. Det vil imidlertid komme en løsning i løpet av høsten.

Jeg vil benytte anledningen til å takke tålmodige lesere og spesielt til rette en takk til Espen Andersson og gutta hos NordkappNett for ypperlig service!

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler