Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ford Kuga

21.10.07

Fra å produsere litt kjipe gjennomsnittsbiler, har Ford foretatt noen vellykkede designendringer. Resultatet har vi sett i Focus, Mondeo, S-Max, Verve og nå Kuga som lanseres til våren.

Ford Kuga er en SUV, men de som forbinder SUV med noe stort og forurensende må se nærmere etter på spesifikasjonene. Ford Kuga blir tilgjengelig som en hybridbil i kombinasjonen elektrisitet og bensin. I tillegg får man Kuga som en 2-liters diesel med 136 HK, eller en 2,5-liters bensinmotor med 225 HK. Dieselmotoren kjenner man fra Mondeo, mens bensinmotoren er mest kjent fra Focus ST.

Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt