Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Twitter

07.03.08

Twitter

I et svakt øyeblikk fikk Hans Petter lokket meg til å registrere meg på Twitter. Som alltid er jeg noe usikker på nytteverdien til denne tjenesten, annet enn at det kan ha en bitteliten sosial effekt, i tillegg til å stjele tid. Imidlertid er nysgjerrigheten overfor denne typen tjenester såpass stor at jeg må sjekke de ut.

Er du usikker på hva Twitter er, presenterer Hans Petter en video som forklarer Twitter på to og et halvt minutt.

Hvis du allerede er på Twitter, eller kommer til å registrere deg, finner du meg under brukernavnet «MartinBekkelund». Hvis du ikke er på Twitter, eller ikke kommer til å registrere deg, har jeg stor forståelse for det. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt