Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

5 (u)interessante ting

08.12.08

Yngve har gitt meg den herlige oppgaven å skrive fem (u)interessante ting om meg selv:

  • Jeg har tegnet og bygget min egen garasje
  • På fritiden foretrekker jeg å snakke om andre ting enn IT
  • Jeg er sannsynligvis Norges største konsument av te
  • De fleste ideene til mine blogg-artikler kommer til meg om natten
  • Jeg har det aller best ute i naturen

Nå fungerer det egentlig slik at jeg skal sende oppgaven videre til noen heldige utvalgte, men jeg foretrekker å heller la de som føler seg kallet ta på seg oppgaven.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt