Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Turtips-logo

10.06.09

Alle respektable varemerker har en logo. Ettersom jeg nå har tatt steget inn i videoverden med serien Turtips, var det derfor på sin plass med en tilhørende logo. Selv er jeg ingen designer, og etter å ha kjent på frustrasjonen over manglende evner til å lage noe vakkert selv, kom min gode venn Espen ilende til. Resultatet ser du her.

Turtips-logoer

Her viser Espen alle de evner jeg selv mangler på området. Logoen er enkel, stilig og illustrerende i forhold til bruken.

Jeg hilser den nye logoen velkommen og retter en varm takk til Espen for hjelpen. :-)

For ordens skyld vil jeg gjøre oppmerksom på at logoen ikke er lisensiert under Creative Commons, og at alle rettigheter er forbeholdt Martin Bekkelund.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt