Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Skiforeningen

08.01.10

Skiforeningen

Det er snart et par år siden jeg gjorde alvor av å melde meg inn i Turistforeningen på livstid. Jeg har lenge vurdert det samme med Skiforeningen, hvor jeg dessverre ikke har vært medlem siden jeg bodde under samme tak som opphavet, og var familiemedlem.

Nå har jeg derimot meldt meg inn i Skiforeningen igjen, men foreløpig kun som husstandsmedlem. Er du blant dem som benytter deg av skiløypene i Oslo-marka anbefaler jeg at du gjør det samme.

Som Skiforeningen selv sier; «Det snør ikke spor»!

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt