Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Når metoden blir målet

13.05.13

Det finnes en lang rekke metoder for å administrere vår hverdag, enten det er prosjektmetodikker eller personlige metoder for å organisere hverdagen. Gjør metodene oss egentlig mer effektive?

Det er lett å nevne kjente metodikker som har fått stor utbredelse, enten de heter Scrum eller GTD eller hva som helst. Disse metodene legger frem en måte å arbeide på, som skal gi et tilsiktet resultat.

Å følge en metode er ikke et mål i seg selv. En metode er et verktøy for å nå andre mål. Det er ikke så viktig om man følger metoden, så lenge det gir ønsket resultat.

Om man følger Scrum eller GTD eller hva som helst er underordnet. Finn en metode som fungerer for deg eller din organisasjon, gyv løs på arbeidet og tilpass metoden fortløpende. Da vil du se at det ikke bare gir resultater, det går også fort fremover.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler