Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Posten søker senior forretningsutvikler til Digipost

17.02.14

Digipost i Posten har et av de beste utviklingsmiljøene i landet. Tempoet er høyt, ideene er mange og veien fra idé til ferdig tjeneste er ofte kort. Til vår avdeling for produkt- og forretningsutvikling søker vi nå en senior forretningsutvikler.

Hvis du ikke er på utkikk etter en jobb, kan dette være jobben for deg.

Hvordan finner du ut om en idé er god eller dårlig? Hvordan tar du den fra idé til ferdig tjeneste? Hvordan skal forretningsmodellen se ut? Hvordan prioriterer du ideen opp mot andre ideer? Det du vil levere vil få direkte påvirkning på tjenestene vi lanserer og tas i bruk av 300 000 privatpersoner og 500 bedriftskunder.

Interessert? Les mer om stillingen…

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt