Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hei, jeg heter Martin!

24.08.05

Jeg har nylig kunngjort overfor min overordnede at jeg ønsker å søke nye utfordinger hos en ny arbeidsgiver. Før du ramler av stolen vil jeg poengtere at jeg ikke har sagt opp min nåværende stilling, og at jeg heller ikke kommer til å gjøre det med mindre jeg finner en interessant og utfordrende jobb. Jeg understreker at dette er et personlig ønske og ikke et ønske fra min arbeidsgiver. Det er viktig for meg å ha en åpen, korrekt og god dialog med min nåværende arbeidsgiver om denne prosessen.

Det er for meg ingen hensikt i å bytte jobb kun for å bytte. Det må være en legitim årsak, for eksempel arbeidsoppgaver som opptar meg personlig, samt nye og ukjente utfordringer.

Forskjellen frem til nå har vært at jeg ikke har tittet rundt etter ledige stillinger på markedet. Jeg har gjort det klart at jeg følger med på stillingsannonsene, og finner jeg en jobb jeg ønsker sender jeg inn en søknad og ser hvor det bringer meg. Jeg vil understreke at jeg kun søker jobber jeg virkelig vil ha, og ikke masseproduserer søknader til stillinger jeg ikke kjenner det fulle innholdet i.

Det er ingen lett beslutning å slutte i et firma man har arbeidet i de siste seks årene, og det er som nevnt ikke sikkert jeg går. Jeg trives meget godt, både med kolleger, overordnede og daglige arbeidsoppgaver. Ønsket om nye utfordringer kommer som en følge av at jeg ønsker innsikt i nye miljøer og utfordringer, hvor jeg kan ta med meg de erfaringer jeg har fra min nåværende arbeidsplass.

Kan du bistå?

I denne sammenheng ønsker jeg gjerne innspill fra deg som leser. Trenger din arbeidsgiver en engasjert og motivert person, eller kjenner du noen som gjør det? I så fall kan du kontakte meg via mitt kontaktskjema, eventuelt via telefon. Kontaktdetaljer og informasjon om meg finnes under menyvalget «Om Martin» og CV tilsendes etter ønske.

Hva kan du, Martin?

Jeg ønsker ikke å brette ut mine kunnskaper og erfaringer her, men tilsender heller CV etter ønske. Jeg er ute etter en IT-relatert jobb, så kjenner du noen som har noe interessant kan du sende dem til meg.

Hva krever du, Martin?

Jeg liker å være fleksibel og diskuterer gjerne alle aspekter ved arbeidsforholdet. Mitt eneste krav er at en potensiell arbeidsgiver er lokalisert relativt sentralt i forhold til mitt bosted i Røyken (Buskerud). Alt i området Oslo, Bærum, Asker, Lier, Drammen, Kongsberg, etc. er av interesse, hvilket burde gi meg et relativt stort nedslagsfelt. Jeg disponerer også egen bil.

Akkurat nå konsentrerer jeg meg om en hektisk høst, så ser jeg hva fremtiden bringer. Lykkeønskninger kan postes som kommentarer. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt