Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gratis Opera

20.09.05

OperaJeg har tidligere skrevet at det beste i verden er gratis. Opera beviser dette i dag med nyheten om at de fjerner reklamebanneret og lisenskostnaden de tidligere benyttet for å fjerne reklamebanneret.

Opera er uten tvil verdens beste nettleser. Den er liten, rask, stabil, sikker og støtter standarder for WWW fullt ut, i tillegg til å være tilgjengelig for en rekke plattformer og enheter.

Opera gjør sannsynligvis dette stuntet for å trappe opp nettleserkrigen. Av konkurrerende produkter bør man nevne Firefox, Safari, Camino og Konqueror. Internet Explorer bør kanskje nevnes, men det er sannsynligvis ikke et alternativ noen ville valgt dersom den ikke fulgte med Windows som standard.

Besøk opera.com for å skaffe deg en bedre nett-opplevelse!

Nettlesere WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler