Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gratis Opera

20.09.05

OperaJeg har tidligere skrevet at det beste i verden er gratis. Opera beviser dette i dag med nyheten om at de fjerner reklamebanneret og lisenskostnaden de tidligere benyttet for å fjerne reklamebanneret.

Opera er uten tvil verdens beste nettleser. Den er liten, rask, stabil, sikker og støtter standarder for WWW fullt ut, i tillegg til å være tilgjengelig for en rekke plattformer og enheter.

Opera gjør sannsynligvis dette stuntet for å trappe opp nettleserkrigen. Av konkurrerende produkter bør man nevne Firefox, Safari, Camino og Konqueror. Internet Explorer bør kanskje nevnes, men det er sannsynligvis ikke et alternativ noen ville valgt dersom den ikke fulgte med Windows som standard.

Besøk opera.com for å skaffe deg en bedre nett-opplevelse!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Nettlesere WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler