Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Dobbeltve

11.11.05

DobbeltveJeg har hatt til gode å presentere vårt nye firma, Dobbeltve DA. Med vårt mener jeg Dagfinn Haslebrekk, Marius Foss og undertegnede, en vennetrio fra Røyken med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Mer om våre arbeidsområder kan du lese på siden om oss.

Dobbeltves nettsted skriver vi følgende:

Dobbeltve er et firma spesialisert på webutvikling og webdesign, og leverer skreddersydde løsninger tilpasset kundens behov og profil, eller egenutviklede, standardiserte løsninger.

For å utdype dette nærmere leverer vi webløsninger til kunder i henhold til best praksis, hvor webstandarder og tilgjengelighet er viktige stikkord. Dette er et sjelden syn på dagens internett, hvor det florerer av tabellbaserte nettsteder laget og testet spesifikt i Internet Explorer, uten tanke på andre nettlesere eller operativsystemer, søkemotorer og mennesker med fysiske handicap (for eksempel blinde og svaksynte).

Dobbeltve ble stiftet 1. januar 2005 og har ligget litt i ro det første året, hovedsaklig fordi alle har vært travelt opptatt med forskjellige prosjekter og arbeider. Dobbeltve er et akronym for bokstaven W, en bokstav de fleste som har surfet på internett har et forhold til.

Vi har i løpet av 2005 benyttet tiden til å lage noen standardiserte løsninger for å dekke vanlige behov som blant annet e-handel og innholdsstyring (CMS). Dette vil bli pakketert og solgt til en rimelig penge. I tillegg har vi bygget opp et intranett og ekstranett.

På intranettet har vi registrert kunder og prospekt, i tillegg til et dokumentarkiv. På planen for intranettet har vi prosjektstyring tilknyttet kundene og timeregistrering tilknyttet de enkelte prosjektene, i tillegg til en fakturarutine knyttet til denne funksjonaliteten.

Ekstranettet benyttes for publisering av kundeløsninger, etterhvert som de utvikles, slik at kunden kan følge prosessen og teste underveis.

Noen vil kanskje spørre hvordan jeg kombinerer denne jobben med den jeg har til daglig. Svaret er enkelt. Dagjobben prioriteres alltid 100%, så arbeid tilknyttet Dobbeltve vil enn så lenge kun være en deltidsjobb. De to jobbene ligger ikke i konflikt med hverandre, det kunne jeg ikke tillatt, selv om jeg arbeider mye med web også i dagjobben.

Vi er lydhøre mennesker, så har du kommentarer, spørsmål eller innvendinger til vårt nettsted, setter vi stor pris på om du poster en kommentar her.

Så husk, dersom du eller noen du kjenner trenger et nettsted eller en nettløsning gjort riktig, kan du ta kontakt med oss i Dobbeltve!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler