Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Søkemotoroptimalisering del 3

05.12.05

Google

Lasse tipset meg om en diskusjon på Wikipedia om søkemotoroptimalisering. Jeg akter ikke å gå i detalj på diskusjonen, men ønsker å korrigere uriktigheter ettersom jeg blir omtalt i diskusjonen.

Et sted i diskusjonen kan man lese følgende:

Det er ikke tilfeldig at Telenor blir rammet av to søkemotoroptimaliseringsguruer, hvis Martin Bekkelund og deg selv ikke hadde ønsket å optimalisere dere over Telenor så hadde dere latt være. Dette er faktisk et godt eksempel på hvor sårbare mange bedrifter er mot det dere holder på med. At dere vet hvordan dere utnytter en svakhet i systemet gjør det ikke riktig av den grunn.

Det er hyggelig nok at enkelte hevder jeg har gurustatus som søkemotoroptimaliserer, men sannheten er nok langt unna.

Jeg ønsker derfor å presisere at det eneste og absolutt eneste jeg gjør for å optimalisere sider for søkemotorer, er det som er beskrevet på mitt nettsted sokemotoroptimalisering.no. Påstander om utnyttelse av svakheter i enkelte systemer er ikke riktig.

Den eneste årsaken til at Lasse og jeg havner høyt oppe på søkeresultatene er at vi har godt skrevne sider. Faktisk bedre enn Telenors. Intet annet.

Et annet sted i diskusjonen leser jeg videre:

Jeg forstår at kretsen av søkemotoroptimalisere rudt Lasse Dahl ikke ønsker oppmerksomhet om aktiviteten.

Jeg kan selvfølgelig ikke snakke Lasses vegne, men for min egen del er denne påstanden fullstendig feil. Jeg ønsker at søkemotoroptimalisering utføres på en mest mulig etisk måte (om man kan kalle det etisk), slik at vi unngår feilaktig søkemotoroptimalisering som Arve beskriver i samme diskusjon. Hadde jeg ikke ønsket oppmerksomhet rundt aktiviteten hadde jeg selvfølgelig ikke opprettet sokemotoroptimalisering.no.

Til slutt vil jeg poengtere at jeg ikke har økonomiske interesser med nettstedet sokemotoroptimalisering.no. Det eies og drives utelukkende på ideologisk basis.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt