Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ny telefon

12.05.06

Qtek 9100

For en tid siden lurte jeg på hvilken mobiltelefon jeg burde skaffe meg. Nå løser besvares imidlertid spørsmålet av seg selv, når arbeidsgiver nå deler ut Qtek 9100 til alle ansatte. Den støtter nesten alle ønskene på lista mi, og mange av de den ikke støtter kan langt på vei løses med tredjepartsprogramvare.

Jeg har nå brukt den et par dager, og det er utrolig praktisk å ha tilgang til e-post, kalender og oppgaver, alt helt synkront med jobbens Exchange-tjener over EDGE eller WLAN. Roaming mellom forskjellige nett skjer selvfølgelig automatisk. Tidligere PDA-er har vært ubrukelige i mangel av et godt tastatur, men 9100 har norsk QWERTY-tastatur som gjør det mye raskere å skrive enn med den gamle T9-ordlista på tradisjonelt mobiltastatur.

Nå mangler jeg bare et stort minnekort, men det lar seg heldigvis skaffe for en billig penge.

Det neste jeg skal gjøre er å lage meg en mobilportal som oppstartsside for nettleseren. Har du forslag til hva en slik portal bør inneholde er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler