Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bedriftsguiden truer ytringsfriheten

07.02.07

For en tid tilbake skrev jeg om Nettkatalogens skitne spill. Denne gangen er det Bedriftsguiden som forsøker samme taktikk.

Jarle skriver som privatperson om sine negative erfaringer med både Nettkatalogen og Bedriftsguiden, og begge katalogtjenestene forsøker nå å få fjernet Jarles artikler, ettersom det ikke stiller dem i et positivt lys. Ved å bruke advokat for å få fjernet artiklene, signerer de Jarles påstander om at de er useriøse.

I stedet for å imøtegå Jarle med en åpen og positiv dialog, benytter begge bedriftene advokat for å fjerne personlige meningsytringer fra nettet. Jeg har vanskelig for å uttrykke hva jeg syntes om at man forsøker å kneble ytringsfriheten. Det eneste de oppnår er enda mer negativ omtale.

Dette understreker enda en gang mine påstander om at man bør vokte seg vel for å benytte en katalogtjeneste.

Frustrasjoner

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler