Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

216,- kroner per måned

04.06.07

Dette har ført til sterkt reduserte regninger fra Jet, min drivstoffpusher. Siste månedsregning var på 216,- kroner, så kan du selv regne ut hvor mye diesel jeg har brukt og hvor langt jeg har kjørt den siste måneden.

Stort sett fungerer kollektivtrafikken fint. Stort sett. Når det derimot går galt, så går det skikkelig galt. I midten av mai gikk det eksempelvis ikke tog på tre hele dager, og de reisende ble fraktet med buss, som er ekstremt mye tregere enn tog. På slike dager er frustrasjonen stor.

Miljø

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler