Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Useriøst av Kvasir

30.10.07

Kvasir har alltid fremstått på meg som en seriøs aktør i en bransje som er preget av useriøse.

For et par uker siden ble daglig leder hos oss kontaktet av en selger fra Kvasir som ønsket å selge oss en oppføring i katalogen. Selgeren ble satt i kontakt med meg, som skulle vurdere tjenesten. På generelt grunnlag mener jeg at katalogoppføringer ikke gir noen gevinst, men jeg ønsket å gi Kvasir muligheten, dersom vi kunne få en prøveperiode. En prøveperiode er leverandørens eneste måte å vise frem tjenesten, slik at vi kan vurdere hvordan vi ønsker å benytte den i en større markedsføringsstrategi.

Å en prøveperiode kunne vi ikke, men vi kunne derimot betale for så mange måneder vi ønsket å prøve tjenesten. Dette i seg selv er greit nok, men forvent ikke at kunder ønsker å kjøpe en tjeneste de ikke kan evaluere gratis først. Kunder som skal kjøpe bil betaler ikke for prøvekjøring. Kunder som kjøper klær betaler ikke for å prøve dem. Kanskje ikke de mest relevante sammenligningene, men de illustrerer et poeng.

Mitt svar til selgeren var at tjenesten i seg selv virker grei nok, men at den etter all sannsynlighet ikke vil gi oss noen gevinst, da våre kunder kommer via andre kanaler. Jeg poengterte flere ganger at vi skulle ta kontakt med Kvasir, dersom vi ønsket å benytte oss av tjenesten.

I løpet av den siste halvtimen har selgeren fra Kvasir ringt hele ni ganger, den siste gangen med skjult nummer.

Jeg klarer ikke helt å uttrykke hva jeg mener om telefonterror, men seriøst er det ikke. Og det fjernet definitivt kjøpelysten vi hadde.

Frustrasjoner

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler