Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Audi Q7 V12 TDI

05.03.08

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Alle foto: Autoblog

Greit, det har blitt i overkant mye bilomtaler her på bekkelund.net den siste tiden. Jeg innser at det er en viss sammenheng med at jeg aldri vil bli voksen og at jeg har en viss fetisj for biler og duppeditter. Denne gangen presenterer jeg den mest vanvittige Audi-en verden har sett til dags dato, en Audi Q7 V12 TDI.

For oss som er opptatt av tall, stiller Audi Q7 V12 TDI med en tolvsylindret motor på seks liter som yter 500 hester, med et dreiemoment på 1000 Nm. Greit at dieselbiler angivelig er trendy for den miljøbevisste, men dette tror jeg er et definitivt unntak.

Store bilder finner du som vanlig på Autoblog.

Via Autoblog.

Duppeditter

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler