Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nye markeder

07.10.08

OpenOffice

Foto: Wade Rockett

I forbindelse med OOXML-debatten så jeg en uttalelse fra en forhandler av Microsoft Office om at han gjerne leverer OpenOffice også, men at kundene heller ønsket Microsoft Office.

Jeg, derimot, får henvendelser ukentlig fra bedrifter eller offentlige etater som ønsker informasjon om hvem som kan bistå dem med OpenOffice. Ukentlig. Enda jeg ikke arbeider med OpenOffice.

Når du som forhandler av Microsoft Office har kunder som ikke ønsker OpenOffice, er det fordi dine kunder allerede har kommet til deg, nettopp fordi du er flink med Microsoft Office. Det er et positivt kompliment, så hva med å utvide horisonten? Ved å gå ut og tilby tjenester til begge kontorpakkene kan jeg garantere at man også tekkes kunder som ønsker OpenOffice.

Med tanke på hva som skjer 1. januar 2009 trenger man ikke å være verken rakettforsker eller blåruss for å forstå at det er et marked som bare blir mer og mer desperat etter kompetanse frem mot denne datoen.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler