Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bekkelund.net v7 «Translantic»

08.05.09

Etter en lengre utviklingsperiode er det med en viss tilfredshet at jeg kan lansere første alfaversjon av bekkelund.net versjon 7, med kodenavn Translantic.

Du som leser dette via en RSS-leser vil sannsynligvis ha større glede av det nye designet ved å besøke hovedsiden.

Dette er som nevnt en alfaversjon. Det betyr at det fortsatt finnes feil og mangler, og at det fortsatt gjenstår en arbeid før jeg kan si meg fornøyd. Årsaken til at jeg lanserer før alt er skikkelig gjennomtestet er at jeg ikke ønsker å ende opp som Guns N’ Roses som brukte 14 år på «å finpusse» sitt siste album. Fornøyd blir jeg aldri, så da er det like greit å hoppe i det. Og skulle det bli ting som ikke fungerer, så bytter jeg bare tilbake til den gamle versjonen.

For å få til dette trenger jeg din hjelp! Snok litt rundt og legg igjen en kommentar med lettforståelig informasjon om hva og hvor du finner feil.

Alle innspill mottas med stor takk! :-)

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler