Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Print av Instagram-bilder

22.09.14

Instagram er en tjeneste jeg er veldig glad i. Men en ting er å ha bildene digitalt på en liten skjerm. Hvorfor ikke få printet Instagram-bildene og henge dem på veggen? Les her hvordan du går frem.

Metagram

La andre gjøre jobben

Det er ingen vits i å ta seg bryet med å printe selv. Det finnes mange gode tjenester på nett som gjør jobben billig for deg. Utfordringen er imidlertid å finne en tjeneste som printer bildene med god kvalitet på fint papir.

Det skal være smått

Instagram-bilder er små og egner seg ikke til print større enn 20 x 20 centimeter. Helst skal de være mindre. Ha dette i bakhodet hvis du kommer over tjenester som tilbyr større print enn dette. Det er kanskje fristende med større bilder, men da blir kvaliteten dårlig. (Det finnes unntak men da under noen forutsetninger.)

Velg en tjeneste

Det finnes en uendelig lang rekke av tjenester som kan printe Instagram-bilder for deg. Av dem jeg vurderte endte jeg til slutt opp med Social Print Studio. Prisen var bra, kvaliteten vurderte jeg som god og løsningen var latterlig enkel å bruke.

Slik bestiller du

Gå til Social Print Studio og logg inn med brukernavnet og passordet du bruker hos Instagram. Velg deretter de bildene du vil printe av dine Instagram-bilder, bestill, betal og vent på at de dukker opp i posten.

Hva skal du gjøre med dem?

Hva du velger å gjøre med dem er helt opp til deg. Nå henger det 48 Instagram-bilder på veggen hjemme hos oss, slik du ser på bildet. Festet med klips fra DealeXtreme og grå slaktertråd fra Norway Designs.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt