Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Print av Instagram-bilder

22.09.14

Instagram er en tjeneste jeg er veldig glad i. Men en ting er å ha bildene digitalt på en liten skjerm. Hvorfor ikke få printet Instagram-bildene og henge dem på veggen? Les her hvordan du går frem.

Metagram

La andre gjøre jobben

Det er ingen vits i å ta seg bryet med å printe selv. Det finnes mange gode tjenester på nett som gjør jobben billig for deg. Utfordringen er imidlertid å finne en tjeneste som printer bildene med god kvalitet på fint papir.

Det skal være smått

Instagram-bilder er små og egner seg ikke til print større enn 20 x 20 centimeter. Helst skal de være mindre. Ha dette i bakhodet hvis du kommer over tjenester som tilbyr større print enn dette. Det er kanskje fristende med større bilder, men da blir kvaliteten dårlig. (Det finnes unntak men da under noen forutsetninger.)

Velg en tjeneste

Det finnes en uendelig lang rekke av tjenester som kan printe Instagram-bilder for deg. Av dem jeg vurderte endte jeg til slutt opp med Social Print Studio. Prisen var bra, kvaliteten vurderte jeg som god og løsningen var latterlig enkel å bruke.

Slik bestiller du

Gå til Social Print Studio og logg inn med brukernavnet og passordet du bruker hos Instagram. Velg deretter de bildene du vil printe av dine Instagram-bilder, bestill, betal og vent på at de dukker opp i posten.

Hva skal du gjøre med dem?

Hva du velger å gjøre med dem er helt opp til deg. Nå henger det 48 Instagram-bilder på veggen hjemme hos oss, slik du ser på bildet. Festet med klips fra DealeXtreme og grå slaktertråd fra Norway Designs.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Foto WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler