Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fra FeedBurner til MailChimp

06.12.16

Jeg har i mange år benyttet FeedBurner for å la deg som leser abonnere på nye artikler via e-post. Dessverre har tiden løpt fra FeedBurner. Leseopplevelsen har vært dårlig, det samme har mulighetene til å gjøre noe med det.

Derfor har jeg i lengre tid testet MailChimp som ny tjeneste for utsending. Dette er den første artikkelen som går ut til alle mine abonnenter via MailChimp.

Leser du dette via e-post, kan du gjerne sende meg en tilbakemelding og si hva du synes. Hvis du ikke allerede abonnerer, er dette tidspunktet å gjøre det på, så får du all nye artikler rett i innboksen.

Hvordan flytte?

Å migrere fra FeedBurner til MailChimp er en smertefri prosess. Du logger inn i FeedBurner, velger listen du vil flytte og eksporterer abonnenter til en kommaseparert fil (CSV). Denne importerer du til MailChimp, etter at du har fjernet abonnenter som aldri bekreftet sin e-postadresse. Deretter må du huske å deaktivere utsendelse av e-post fra FeedBurner. En litt mer detaljert beskrivelse finner du hos WPBeginner.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt