Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fra FeedBurner til MailChimp

06.12.16

Jeg har i mange år benyttet FeedBurner for å la deg som leser abonnere på nye artikler via e-post. Dessverre har tiden løpt fra FeedBurner. Leseopplevelsen har vært dårlig, det samme har mulighetene til å gjøre noe med det.

Derfor har jeg i lengre tid testet MailChimp som ny tjeneste for utsending. Dette er den første artikkelen som går ut til alle mine abonnenter via MailChimp.

Leser du dette via e-post, kan du gjerne sende meg en tilbakemelding og si hva du synes. Hvis du ikke allerede abonnerer, er dette tidspunktet å gjøre det på, så får du all nye artikler rett i innboksen.

Hvordan flytte?

Å migrere fra FeedBurner til MailChimp er en smertefri prosess. Du logger inn i FeedBurner, velger listen du vil flytte og eksporterer abonnenter til en kommaseparert fil (CSV). Denne importerer du til MailChimp, etter at du har fjernet abonnenter som aldri bekreftet sin e-postadresse. Deretter må du huske å deaktivere utsendelse av e-post fra FeedBurner. En litt mer detaljert beskrivelse finner du hos WPBeginner.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler