Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nyttig fra NetCom

25.02.05

Jeg har de siste fem årene vært NetCom-kunde gjennom jobben. Det er ikke ofte vi ser revolusjonerende nyheter fra NetCom, men det hender de glimter til med noen nyttige tjenester.

Telenor har lenge tilbudt sine kunder muligheten til å sende SMS fra Microsoft Outlook. NetCom har et tilsvarende produkt, pcSMS. pcSMS fås i tre utgaver:

  1. pcSMS for Microsoft Outlook
  2. pcSMS for Microsoft Outlook Express
  3. pcSMS for Lotus Notes
  4. pcSMS frittstående (eget program)

Jeg valgte å installere sistnevnt, så er jeg ikke avhengig av å starte f.eks. Outlook for å sende en SMS. Ved installasjon får man muligheten til å legge pcSMS som en snarvei i systemskuffen (System Tray), hvor man dobbeltklikker på ikonet for å skrive en ny SMS.

pcSMS frittstående

Grensesnittet er enkelt. Du taster mottakers telefonnummer, eller velger dette fra adresseboken, skriver meldingsinnholdet og trykker «Send». Med pcSMS følger det også en meldingslogg hvor man kan se status på tidligere sendte SMS.

For oss som hater å «tazte» er dette en glimrende liten applikasjon som anbefales på det varmeste! Forutsatt at du er NetCom-abonnent, selvfølgelig.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt